Schrijf je je eigen scenario’s? En heb je hulp nodig bij je contracten? Meld je dan aan voor de pilot van Het Contractenbureau.

Het Contractenbureau behartigt sinds 2002 de zakelijke belangen van de bij haar aangesloten individuele auteurs, zijnde scenarioschrijvers voor film en televisie en theaterauteurs.

Dankzij een eenmalige subsidie van het VEVAM Fonds kan het Contractenbureau bij haar aangesloten scenarioschrijvers in 2021 ook bijstaan in de door hen te regisseren projecten waarvoor zij zelf het scenario hebben geschreven. De vertegenwoordiging vindt plaats onder dezelfde voorwaarden zoals die voor scenario overeenkomsten worden gehanteerd, met dien verstande dat je ook bij auteursrechtenorganisatie VEVAM aangesloten dient te zijn.

Het Contractenbureau is zeer verheugd met deze toekenning waardoor scenarioschrijvers-regisseurs het komende jaar door één partij bediend kunnen worden.

Ben je geïnteresseerd in aansluiting bij het Contractenbureau en/of wil je gebruik maken van deze extra dienst, kijk dan voor meer informatie op www.contractenbureau.nl of bel met 020-214 91 45.

Volg DDG

Regisseer jij films of programma's die worden uitgezonden op televisie?

Meld je gratis aan bij auteursrechtenorganisatie VEVAM en ontvang vergoedingen voor je werken!

Sluit je aan bij VEVAM!

Contactgegevens

Dutch Directors Guild
De Lairessestraat 125 sous
1075 HH Amsterdam

kvk: 33298563
tel: +31 (0)6 836 72 215
e-mail: info@directorsguild.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09:30 – 17:30