Nieuwe aanstellingen binnen Filmfonds

Sectornieuws

Woensdag 25 juni, 2014

Nu het Nederlands Filmfonds is uitgebreid met de Netherlands Film Production Incentive en de Netherlands Film Commission, vindt er een aantal personele veranderingen plaats binnen het Fonds.
Bas van der Ree wordt per 1 juli de eerste Film Commissioner van de Netherlands Film Commission. De Film Commission is opgezet om Nederland internationaal als productieland neer te zetten en is een nieuwe divisie van het Filmfonds.
Het team voor de uitvoering van de Netherlands Film Production Incentive bestaat uit Manon van Melick (productiebeheerder) en Simone Kaagman (projectmedewerker). Vanaf 1 augustus wordt het team versterkt met José van Doorn als projectmanager. Voor de eerste aanvraagronde die momenteel loopt neemt George van Breemen de functie van projectmanager waar.
José van Doorn is nog tot 1 augustus werkzaam als Filmconsulent speelfilm. Wanneer zij per 1 augustus het team voor de Netherlands Film Production Incentive gaat versterken, bestaat het team van filmconsulenten nog uit Bero Beyer en Monique Ruinen (beiden speelfilm), Peter Lindhout (animatie), Dorien van de Pas (talentontwikkeling), Renee van der Grinten (filmisch experiment en beginnende documentairemakers) en Pieter Fleury (documentaire).
Ellis Driessen versterkt het Fondsteam in 2014 als beleidsmedewerker International Affairs.
De vacatures Project Controller voor de Netherlands Film Production Incentive, Projectbegeleider Talentontwikkeling & Animatie (New Screen NL) en Medewerker Marketing & Communicatie verwacht het Filmfonds in juli in te vullen.
 
Via Filmfonds.

Volg DDG

Regisseer jij films of programma's die worden uitgezonden op televisie?

Meld je gratis aan bij auteursrechtenorganisatie VEVAM en ontvang vergoedingen voor je werken!

Sluit je aan bij VEVAM!

Contactgegevens

Dutch Directors Guild
De Lairessestraat 125 sous
1075 HH Amsterdam

kvk: 33298563
tel: +31 (0)6 836 72 215
e-mail: info@directorsguild.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09:30 – 17:30