Op 24 september organiseert het NFF, in samenwerking met de DDG, een NFF Prof Talk met de Vlaamse regisseur Peter Monsaert! Aan de hand van casestudies, ervaringen en beeldmateriaal gaat Monsaert in op zijn werkproces als regisseur.

DDG-leden kunnen zich aanmelden voor een gratis kaartje via info@directorsguild.nl, we hebben een beperkt aantal, dus op = op!

De Vlaamse regisseur Peter Monsaert (Offline, La Ciel Flamand) schrijft zijn eigen films. Gefascineerd door alles wat om hem heen gebeurt, bedenkt hij graag verhalen die geloofwaardig zijn voor hemzelf en voor zijn publiek. Centrale thema’s in zijn werk zijn verbinding, hoop en complexe familiebanden. Zo gaat zijn nieuwste film Nowhere over een ex-vrachtwagenchauffeur die een dakloze tiener onder zijn hoede neemt.

Tijdens deze Prof Talk gaat Monsaert in op het belang van dialoog en connectie. Hij houdt een pleidooi voor het zien van meer grijstinten en vertelt hoe begrip hebben voor de ander niet alleen een belangrijke rol speelt in zijn films, maar in de hele maatschappij.

Datum: zaterdag 24 september
Tijd: 15:00 – 17:00
Locatie: Stadsschouwburg – Blauwe Zaal
Prijs: €19,50 regulier, €13,50 studenten
– DDG-leden kunnen zich aanmelden voor een gratis kaartje via info@directorsguild.nl, we hebben een beperkt aantal, dus op = op!
– Heb je een Professionalspas, dan kun je ook een kaartje reserveren via de NFF site.
Taal: Engels

Mede mogelijk gemaakt door Dutch Directors Guild (DDG).

Let op: kort na de Prof Talk zal de NFF-première van Nowhere plaatsvinden in Louis Hartlooper Complex. Kijk hier voor meer informatie en tickets.

NFF Professionalspas
Wil je voordelig naar het festival? Met de NFF Professionalspas neem je voor €120,- deel aan het complete openbare festivalprogramma, van filmvertoningen en Prof Talks tot de NFF Conferentie. Bij aanschaf van een Professionalspas ontvang je tijdelijk een kortingscode voor je festivalverblijf bij EYE Hotel Utrecht (let op, beperkte beschikbaarheid). DDG-leden krijgen 40% korting op de pas!

Bron / Beeld: NFF / Joke Schut

Volg DDG

Regisseer jij films of programma's die worden uitgezonden op televisie?

Meld je gratis aan bij auteursrechtenorganisatie VEVAM en ontvang vergoedingen voor je werken!

Sluit je aan bij VEVAM!

Contactgegevens

Dutch Directors Guild
De Lairessestraat 125 sous
1075 HH Amsterdam

kvk: 33298563
tel: +31 (0)6 836 72 215
e-mail: info@directorsguild.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09:30 – 17:30