NBF netwerkborrel – Preview Go Short festival

     NBFgoshort

 

Alle film- en tv-professionals worden door de NBF van harte uitgenodigd voor de netwerkborrel op maandag 31 maart in LAB111, waar Go Short alvast een voorproefje van het festivalprogramma zal vertonen.  De avond is geheel gratis toegankelijk voor alle professionals uit de sector!

Go Short – International Short Film Festival Nijmegen
Vijf dagen lang is Nijmegen het episch centrum van de internationale korte film. Tijdens het festival komen zowel filmliefhebbers als een grote delegatie binnen- en buitenlandse filmprofessionals bij elkaar. Naast de kern van het festival; het uitgebreide competitieprogramma, focust Go Short dit jaar op filmland België, het thema Food & Film en staat filmmaker en BAFTA winnaar Paul Wright (Until the River Runs Red, For Those in Peril) in de schijnwerpers. Ook belicht het festival via een tweetal programma’s de Europese crisis en wordt het ultrakorte formaat .GIF onder de loep genomen. Voor professionals zijn er verschillende workshops en lezingen.

De NBF organiseert op vrijdag 11 april, tijdens het festival, een inspirerende Industry Day. Deze staat dit jaar in het teken van (co)productie.  Voor NBF leden is deelname aan de Industry Day gratis! Het complete festivalprogramma staat online vanaf 19 maart en kaarten kunnen gekocht worden via www.goshort.nl.

Dinnerdeal
Het restaurant van LAB111 biedt speciaal voor de NBF netwerkborrel een aantrekkelijke en voordelige dinnerdeal aan: voor €17,50 krijg je een voor- en hoofdgerecht inclusief een glas wijn. Aanmelden voor de dinnerdeal kan bij het NBF-kantoor via nfb@nbf.nl of 020-6646588, uiterlijk op vrijdag 28 maart.

posterHet programma van de avond:
18:00 – 18:45    inloopborrel in de bar van Media Café Restaurant LAB111
18:45 – 19:45    dinnerdeal in het restaurant LAB111 (optioneel)
20:00 – 21:30    programma in de kapel
21:30 – 23:00    borrelen in de bar van Media Café Restaurant LAB111

Wat:  NetwerkBorrel voor Film en tv (NBF) – Preview Go Short festival 2014
Wanneer
: maandag 31 maart 2014
Waar: LAB111, Arie Biemondstraat 111, Amsterdam-West (Google Maps)
Voor wie: leden van de NBF en alle film- en televisieprofessionals
Kosten: gratis

Aanmelden voor de NBF netwerkborrel is gewenst en kan bij het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588.

Author: DDG

Share This Post On

Commentaar, vraag, of antwoord? Draag bij!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.