Masterclass Regie: Michael Engler

In samenwerking met diverse partners biedt het NFF Professionals Programma een rijk aanbod aan masterclasses. Bij de Masterclass Regie heeft DDG zich aangesloten en derhalve mogen DDG-leden gratis naar de masterclass met Michael Engler.

Hoe vertaal je een internationale televisiehit naar een bioscoopfilm? De voor een Emmy genomineerde Michael Engler regisseerde afleveringen van bekende programma’s als 30 Rock, Sex and The City en Downton Abbey.

Vanaf 12 september is zijn film Downton Abbey in de bioscoop te zien, waarin de volledige originele cast, waaronder Hugh Bonneville, Laura Carmichael, Allen leech, Michelle Dockery en Maggie Smith van deze bekroonde serie zijn opwachting maakt.

In deze masterclass geeft Engler antwoord op de vraag hoeveel vrijheid je hebt als regisseur van een programma met een vast format en gaat hij in op het verwerken van je eigen visie naar beeld.

Deze masterclass is georganiseerd door het Nederlands Film Festival in met samenwerking met NBCUniversal en de Dutch Directors Guild.

Datum: zaterdag 28 september
Tijd: 10:00 – 12:00
Ticket: gratis voor DDG-leden, meld je komst voor vrijdag 20 september op events@directorsguild.nl en je krijgt je ticket toegestuurd.

Niet DDG-leden kunnen hier hun ticket kopen–> €19,50

Author: DDG

Share This Post On

Commentaar, vraag, of antwoord? Draag bij!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.