KICK-OFF webserieregeling NPO-fonds voor beginnende makers – 19 februari 2021

Op vrijdag 19 februari van 10:30 tot 12:00 ontmoet je via Zoom het NPO-fonds en de omroepen, en hoor je meer over de webserieregeling en het workshoptraject dat daarbij hoort.

Heb jij een plan voor een webdramaserie en interesse in onze scenarioregeling met workshop? Schuif dan de 19de aan!

Programma 19 februari:
Aanvang 10:30

  • Toelichting op het workshoptraject en informatie over aanmelding
  • Voorstelrondje deelnemende omroepen en NPO
  • Gelegenheid tot het bespreken van ideeën en stellen van vragen (in kleinere setting)

Aanmelden:
Je kunt je nu alvast aanmelden via npofonds@npo.nl ovv ’19 februari’, je ontvangt dan tijdig een link voor de Zoommeeting in je mail.
Heb je je niet vooraf aangemeld, dan kun je op de dag zelf de Zoomlink vinden op npo-fonds.nl.
Heb je nu al vragen? Mail ons op npofonds@npo.nl.

Webserieregeling – scenario met workshoptraject
Deze talentontwikkelingsregeling is opgezet voor teams (2-6 personen) die hun plan voor een sterk en eigentijds verhaal voor het web, en voor de NPO3-doelgroep van 13-25 jaar, willen ontwikkelen.

Het team bestaat uit voornamelijk beginnende makers (scenario/research, regie, montage, production design, acteur, camera, productie, e.a.). Beginnende makers zijn voor ons makers die een eerder werk hebben gemaakt (film/video, commercials, videoclips, andere producties) of een av-opleiding hebben.

In het workshoptraject dat aan deze regeling vast zit, komen alle deelnemers drie weekenden in de periode van mei/september samen. De workshop is gericht op inspiratie, verdieping en uitwisseling, en er wordt ingezoomd op de unieke kenmerken en mogelijkheden van webseries en deze specifieke vorm van storytelling.

De deadline voor indiening is op 16 maart. LEES HIER alles over de regeling.

3LAB kort, plannen voor documentaire kunnen tot en met 4 maart in worden gestuurd. Een samenwerking van 3LAB en NPO-fonds. Meld je plan aan bij 3LAB.

Ook de onderzoeksregeling voor drama- en documentaire makers (bewezen talent) die zich willen ontwikkelen op een nieuw terrein staat open. Indiendeadline 16 maart. Lees meer op npo-fonds.nl.

Bron: NPO-fonds

Author: DDG

Share This Post On

Commentaar, vraag, of antwoord? Draag bij!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.