Het Najaarsoverleg 2019

Op woensdag 11 december om 20.00 uur vindt in Het Ketelhuis het Najaarsoverleg plaats. Wat is anno 2019 de staat van de Nederlandse jeugdfilm? En waarom vertonen gesubsidieerde filmtheaters steeds meer commerciële films? 

Deze en andere onderwerpen komen tijdens het Najaarsoverleg ter sprake, de halfjaarlijkse debatavond over prangende kwesties in de vaderlandse filmwereld. 

Aan het debat over de Nederlandse jeugdfilm wordt deelgenomen door o.a. Burny Bos (Bos Bros), Signe Zeilich-Jensen (Filmfonds) en Esther Schmidt, één van de auteurs van het recent verschenen rapport ‘Zien en gezien worden’ over de bedreigingen van de eens zo florerende Nederlandse jeugdcinema. 

Waarom draait een gesubsidieerd filmtheater eigenlijk de nieuwste film van Tarantino? En wat heeft ‘Bohemian Rhapsody’ er eigenlijk te zoeken? Noodzaak of strategie? We bespreken deze zaken met o.a. Jos Stelling (Louis Hartlooper Complex, Utrecht) ) en Roderik Lentz (LantarenVenster, Rotterdam). 

Het Najaarsoverleg 2019 
Woensdag 11 december 2019, 20.00u. 
Het Ketelhuis, Pazzanistraat 4, Amsterdam 

Kaarten zijn nu al hier te koop, voor DDG leden gratis op vertoon van ledenpas; wel even een kaartje reserveren via 020 684 0 112 of info@ketelhuis.nl 

Author: DDG

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.