Informatie voor leden

This content is for members only. You must log in to view this content.

This content is for members only. You must log in to view this content.

Extra info: De publieke omroepen hebben de DDG laten weten dat per individueel contract de mogelijkheid om gedraaid materiaal te hergebruiken wordt uit onderhandeld, zo ook of de rechten op gedraaid documentaire materiaal, dat niet in de documentaire terecht is gekomen, al dan niet bij de filmmaker berusten. Elke documentairemaker moet dat dus zelf zorgvuldig afspreken met de omroep en in zijn of haar contract laten opnemen om mogelijke misverstanden in een nabije toekomst te voorkomen.

This content is for members only. You must log in to view this content.

This content is for members only. You must log in to view this content.

This content is for members only. You must log in to view this content.

VERZEKERINGEN

Een groot voordeel van je lidmaatschap van de DDG is dat in samenwerking met de NBF (Nederlandse Beroepsvereniging van Film- en televisiemakers) kortingen hebben geregeld op zakelijke en particuliere verzekeringen bij OHRA en via AON Media. OHRA richt zich op de particuliere verzekeringen, waar AON Media ook korting biedt op werkgerelateerde verzekeringen (o.a. op apparatuur- en arbeidsongeschiktheidsverzekering). Dit kan je dus een hoop geld schelen en het is zeker de moeite waard om eens na te gaan of het ook in jouw situatie voordeliger is. Lees ook de verzekeringsbrief 2021.

AON

AON is een tussenpersoon die voor NBF- en DDG-leden de beste zakelijke verzekeringen zoekt. Leden van de DDG kunnen via AON ook gebruik maken van de collectieve regelingen bij zorgverzekeraar CZ en bij de Doorgaanverzekering van De Amersfoortse. Kijk voor meer informatie op de website van AON.  Voor meer informatie over deze verzekeringen kun je contact opnemen met onze AON contactpersoon Sander van de Hullenaar op 088-3434763 of via sander.vandehullenaar@aon.com. Vermeld wel altijd dat je DDG-lid bent om in aanmerking te komen voor de kortingen.

OHRA

Natuurlijk bepaal je zelf welke zorgverzekering voor jou het beste is. En wat je betaalt. Maar je wilt vast niet te veel betalen. Daarom krijg je als lid van de DDG 4% korting op de OHRA zorgverzekering. Alle informatie over kortingen op de verschillende particuliere verzekeringen vind je op de website van ohra.nl/nbf . Belangrijk is dat de Rechtsbijstandverzekering van de OHRA alleen voor particulieren geldt en niet voor zzp’ers is bedoeld.

Wil je meer informatie? Bel met het OHRA callcenter op telefoonnummer 026-4004040. Geef bij het begin van het gesprek aan dat je DDG-lid bent en gebruik kan maken van het NBF & DDG collectief. Bij OHRA is ons collectiviteitsnummer 1587.

Vragen

Bel als je vragen hebt omtrent de verzekeringen rechtstreeks met de NBF: 020-6646588. Zij hebben de collectieve afspraken gemaakt.