DDG Avond 14 december: De samenwerking – Michiel van Erp & Hinne Brouwer

 

Maandag 14 december om 20.30 uur voert Joyce Roodnat (cultureel commentator en columnist van NRC) een gesprek met Michiel van Erp en Hinne Brouwer.

Als regisseur en editor werken zij nu bijna 20 jaar samen. In die tijd maakten zij zo’n 25 documentaires en nog eens 15 series van documentaires en portretten.
Hoe heeft de samenwerking zich in die jaren ontwikkeld? Wat waren de ups en downs? En hoe zorgen ze ervoor dat ze met een frisse blik naar elkaars werk blijven kijken?

Kom naar Het Ketelhuis en laat je verrassen door filmfragmenten en verhalen over de totstandkoming van een opmerkelijk documentair oeuvre.

Interesse om te komen? Meld je komst dan even via Eventbrite, introducees zijn van harte welkom. Na afloop is er gelegenheid om verder te praten aan de bar van Het Ketelhuis.

 

Ontmoet je collega’s bij het aanschuifdiner:
Kom voorafgaand aan de filmvertoning gezellig eten in Het Ketelhuis. Doe mee aan het aanschuifdiner. Je hebt al een dagschotel voor 12,00 euro (ter plekke bij de bar te bestellen en te betalen). Je kunt hier zien wat er die dag op het menu staat.

Als je je kaartje reserveert, geef dan ook even aan of je bij het aanschuifdiner aanwezig bent.

 


Datum: maandag 14 december
Aanschuifdiner: vanaf 18.30 uur
Aanvang zaalprogramma: 20.30 uur
Locatie: Bioscoop Het Ketelhuis, zaal 1, Pazzanistraat 4, Westergasfabriek, Amsterdam
Toegang: gratis

 

Author: DDG

Share This Post On

Commentaar, vraag, of antwoord? Draag bij!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.