CinemAsia Special Focus – Golden Horse Talk

Woensdag 2 maart van 15.30 tot 17.00 uur | Kriterion Amsterdam

Tijdens de 9e editie van het CinemAsia Film Festival, dat plaatsvindt van 1 t/m 6 maart 2016 in Kriterion en Rialto in Amsterdam, richt het Special Focus programma zich op de Golden Horse Awards. De Golden Horse Awards worden beschouwd als de Oscars voor Chineestalige film.

Op woensdag 2 maart van 15.30 tot 17.00 uur organiseert CinemAsia Film Festival in samenwerking met de DAFF (Dutch Academy For Film) in Kriterion de Golden Horse Talk. Tijdens dit gesprek vertellen Sylvia Chang (voorzitter Golden Horse Awards) en Wen Tien-Hsiang (CEO Golden Horse Awards) over de awards, en wat het instituut en de awards voor filmmakers kunnen betekenen.

Om kennis en ervaring te delen tussen de Chineestalige en Nederlandse filmindustrie zijn uit Nederland Sytze van der Laan (mede-oprichter van de Dutch Academy For Film) en Hetty Naaijkens-Retel Helmrich (bestuurslid Dutch Academy For Film) uitgenodigd.

CinemAsia Film Festival nodigt DDG-leden van harte uit deze bijeenkomst bij te wonen. Na afloop van het gesprek is er een borrel in de bar van Kriterion.

Toegang tot de Golden Horse Talk is gratis.

Author: DDG

Share This Post On

Commentaar, vraag, of antwoord? Draag bij!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.