‘Bloedlink’ opent Nederlands Film Festival 2014

DDG Nieuws

Woensdag 11 juni, 2014

Bloedlink, de nieuwe film van regisseur en DDG-lid Joram Lürsen gaat op 24 september in première als openingsfilm van het Nederlands Film Festival. De thriller naar een scenario van Frank Ketelaar, met in de hoofdrollen Tygo Gernandt, Sarah Chronis en Marwan Kenzari, beleeft zijn première in TivoliVredenburg.

In Bloedlink besluiten ex-gedetineerden Rico (Kenzari) en Victor (Gernandt) om de 25-jarige Laura (Chronis) te ontvoeren. Het moet de slag van hun leven worden en na de ontvoering starten al snel de onderhandelingen met Laura’s rijke vader. Maar gaandeweg verschuift de onderlinge machtsverhouding tussen Laura en haar kidnappers in hoog tempo. Wie is eigenlijk de dader en wie het slachtoffer?

Joram Lürsen liet in een reactie aan de DDG weten zeer verheugd te zijn:

 

“Het is fantastisch nieuws dat mijn nieuwe film als openingsfilm is uitgekozen. Een compacte spannende film met geweldige acteurs. Dat wil je wel zien na al die speeches.”

 

Tegelijkertijd met de première in TivoliVredenburg is Bloedlink in meerdere bioscopen te zien tijdens het Nederlands Film Festival. De film gaat landelijk in première op 25 september.

Het festival vindt plaats van woensdag 24 september tot en met vrijdag 3 oktober in Utrecht. Meer informatie vind je op de website van het Nederlands Film Festival.

 

Volg DDG

Regisseer jij films of programma's die worden uitgezonden op televisie?

Meld je gratis aan bij auteursrechtenorganisatie VEVAM en ontvang vergoedingen voor je werken!

Sluit je aan bij VEVAM!

Contactgegevens

Dutch Directors Guild
De Lairessestraat 125 sous
1075 HH Amsterdam

kvk: 33298563
tel: +31 (0)6 836 72 215
e-mail: info@directorsguild.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09:30 – 17:30